مجموع نظرات: ۰
دوشنبه ۲۹ آذر ۱۴۰۰ - ۱۹:۲۸
۰ نفر

تشخیص تازه نبودن مواد غذایی مورد استفاده در فست‌فود فروشی‌ها، به علت داشتن ادویه‌های فراوان، به آسانی رستوران‌ها نیست، بنابراین لازم است برخی از غذاها را در فست فودها سفارش نداد.

فست فود

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان، تا به حال شده به رستورانی بروید که بعد از سفارش دادن، پشیمان شوید به این علت که مواد غذایی تازه نبوده‌اند؟ در فست‌فود فروشی‌ها تشخیص تازه نبودن مواد، به علت داشتن ادویه‌های فراوان، به آسانی رستوران‌ها نیست.

گاهی اوقات به علت خوردن همین غذاهای پر ادویه ممکن است مسموم شویم؛ ولی نمی‌دانیم مشکل دقیقا از کدام مواد غذایی بود که خوردیم. لیست غذاهایی را که، به گفته گارسون‌های فست‌فود فروشی‌ها، بهتر است سفارش ندهیم را گردآوری کرده که باهم می‌خوانیم.

۱. انواع سالادها سبزیجات

حدود ۵ سالی است که در فست‌فود فروشی‌ها به منوی غذاها، سالادها را هم به منظور داشتن غذاهای سالم اضافه کردند. غذاهایی که سرخ کردنی نباشند و برای کودکان و سالمندان هم مناسب باشند؛ اما به توصیه گارسونی که به مدت ۲ سال در ۲ مرکز بزرگ فست‌فود فروشی‌ها کار می‌کرده انواع سالادها را به علت اینکه با دست شسته و خرد می‌شوند ابدا سفارش ندهید؛ زیرا موضوع عدم رعایت بهداشت مطرح است.

۲. بزرگ‌ترین سایز سیب‌زمینی سرخ کرده

وقتی که به غذاها و قیمت‌های منو نگاه می‌کنید و می‌خواهید سفارش بدهید سعی کنید گول قیمت کمتر و سایز برزگ‌تر را نخورید.

کسی که چند وقتی در یک فست‌فود فروشی کار می‌کرد، می‌گوید: «من تازه متوجه شدم هیچ کسی همه بشقاب بزرگ سیب‌زمینی سرخ کرده را نمی‌خورد.

اگر هم بخورد باعث می‌شود از آن زده شود و دیگر حال خوب بعد از سیر شدن را ندارد». بله کاملا درست است، شما یک ظرف بزرگ سفارش می‌دهید که از جنبه اقتصادی برای‌تان کم‌تر حساب شود؛ ولی شما فقط به اندازه همان ظرف کوچک‌تر می‌خورید.

۳. ماکارونی و پنیر

به گفته یکی از کارکنان یک فست فود فروشی: «آن‌ها همیشه ماکارونی‌ها را از قبل آماده می‌کردند؛ نه صبح همان روز بلکه شاید هفته پیش، زمانی که شما سفارش می‌دهید فقط ماکارونی‌ها را با پنیر گرم می‌کنند و در ظرف‌های کلاسیک زیبا سرو می‌کنند».

کودکان این ۷ خوراکی را هرگز نباید مصرف کنند

همه ما می‌دانیم که اکثر غذاهای فست‌فود فروشی‌ها از قبل آماده هستند، ولی ماکارونی این خاصیت مواد نگه دارنده را در زمان پخته شدن ندارد و اگر در روزهای قبل آماده شده باشد می‌تواند همان دلیل مسمومیت باشد.

۴. سالادهای تُن ماهی‌دار

تن‌ماهی به علت مواد نگهدارنده‌ای که دارد باید قبل از مصرف، در داخل ظرف آکبند خودش ۲۰ دقیقه در آب جوش بجوشد و بعد سرو شود. در صورت هر گونه سهل انکاری و بی توجهی به تاریخ کنسرو ممکن است حتی منجر به مرگ شود.

پس لطفا در رستوران‌ها و فست‌فودفروشی‌ها تن ماهی نخورید. به گفته یکی از کارکنان فست‌فود فروشی‌های معتبر: «آن‌ها هفته‌ای یکبار تن ماهی بدون مواد نگهدارنده درست می‌کردند» این یکی از خطرناک‌ترین کارهایی است که یک فست‌فود فروشی می‌تواند انجام دهد؛ زیرا بدون مواد نگهدارنده، گوشت ماهی به سرعت اکسید می‌شوند.

۵. میوه‌ها و سبزیجات تزئینی

برخی از فست‌فود فروشی‌ها در سرو غذاها از میوه‌ها و سبزیجات برای تزئین بشقاب استفاده می‌کنند و همانطور که گفته شد فقط برای تزئین هستند؛ زیرا برای زیباتر شدن به آن‌ها گارنیش می‌زنند که براق و خیره‌کننده باشند.

گارنیش برای هضم در معده، روده و کبد مشکلاتی را ایجاد می‌کند. بهتر است به سبزیجات و میوه‌های زیبای کنار بشقاب‌تان فقط نگاه کنید.

۶. ساندویچ‌های ماهی

در رستوران‌ها، اغلب غذاهای دریایی جزو غذاهای سالم هستند؛ ولی نه در فست‌فود فروشی‌ها. یک گارسون فست‌فود فروشی می‌گوید: «شاید مردم ندانند، ساندویچ ماهی یکی از ناسالم‌ترین‌های منو فست‌فودهاست».

از سفارش دادن میگو سوخاری و انواع دیگر غذاهای دریایی در فست‌فود فروشی‌ها پرهیز کنید. یکی از دلایل این است که، غذاهای دریایی بو و طعم خاصی دارند که نمی‌شود همراه با روغن‌های دیگر غذاها سرخ کرد و کاری که آشپزهای فست‌فود فروشی انجام می‌دهند این است که روغن مخصوص ماهی و میگو را تا هفته‌ها و ماه‌ها عوض نمی‌کنند.

۷- آن چیزی را سفارش دهید که همه تعریف می‌کنند

هر رستوران و فست‌فود فروشی به یکی از غذاهایش خیلی معروف است. شما هم سعی کنید همان را سفارش دهید؛ زیرا پر سفارش است و کمتر امکان دارد مانده باشد و این موضوع که، اکثر اغذیه فروشی‌ها بر روی غذایی که با آن معروف شده‌اند، ریسک نمی‌کنند.

کد خبر 644499
منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار تندرستی

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha